24 травня 2021, 15:59

Фонд Східна Європа оголошує конкурс на закупівлю мережевого обладнання та надання послуг з монтажу в межах розширення покриття бездротової мережі ВРУ


Фонд Східна Європа в межах програми міжнародної технічної допомоги «Відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво (РАДА)», що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує відкритий конкурс на закупівлю мережевого обладнання та надання послуг з монтажу в рамках розширення покриття бездротової мережі ВРУ.

Ця закупівля здійснюється в межах організації функціональної підтримки новоствореного відділу інформаційно-консультативної роботи Управління по зв’язках з місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування Апарату Верховної Ради України.

Програма USAID РАДА, що реалізується Фондом Східна Європа, має на меті сприяти становленню підзвітного, відповідального і демократичного представницького органу – Парламенту України. Детальніше про Програму – за посиланням: http://radaprogram.org

Основне завдання:

  • Здійснити поставку, монтаж та пусконалагодження такого (або аналогічного) мережевого обладнання:
  Заводський номер Найменування Кількість
1 C9115AXI-E Cisco Catalyst 9115AX Series 20
2 GLC-LH-SMD= 1000BASE-LX/LH SFP transceiver module, MMF/SMF, 1310nm, DOM 4
  • Забезпечити гарантійну підтримку відповідно до термінів та умов гарантійного обслуговування даного обладнання.
  • Граничний строк виконання завдання – 45 днів.

Вимоги до виконавця:

  • досвід здійснення поставок мережевого обладнання не менше 2-х років;
  • досвід монтажу та інтеграції обладнання аналогічної складності;
  • можливість надавати необхідну підтримку та виконувати гарантійні зобов’язання.
  • виконавець (постачальник) має бути сертифікованим партнером виробників обладнання.

Критерії відбору:

  • загальна вартість обладнання та послуг з інтеграції та обґрунтованість бюджету.
  • терміни виконання, готовність виконати роботу в стислі терміни.
  • досвід реалізації подібних проектів.

Порядок подання пропозицій:

Пропозиції приймаються від юридичних осіб (далі – ЮО) та фізичних осіб-підприємців (далі – ФОП).

Пропозиція оформлюється на бланку ЮО/ФОП (за наявності) відповідно до аплікаційної форми (шаблон заявки), наведеної у Додатку 2, підписується уповноваженою посадовою особою учасника та скріплюється печаткою (за наявності).

Пропозиції формуються відповідно до технічних вимог, наведених в Додатку 1.

До пропозиції обов’язково має бути додана копія виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

У зв’язку з дією карантинних обмежень, пропозиції (пакет документів) подаються у запечатаному конверті, завіреному підписом уповноваженої посадової особи учасника та печаткою (за наявності), та у вигляді скан-копій завірених документів.

На конверті та в електронному повідомленні повинно бути зазначено назву конкурсу, повне найменування або ПІБ заявника, його місцезнаходження, прізвище, ім’я, по батькові уповноваженої особи, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, номери контактних телефонів, адреса електронної пошти.

Терміни та адреса подання пропозицій:

Оригінали заявок на участь у конкурсі в запечатаних конвертах мають бути отримані Фондом Східна Європа не пізніше 14 травня 2021 року.

Скановані копії завірених заявок приймаються на електронну адресу tender@radaprogram.org не пізніше 14 травня 2021 року.

Адреса для подачі пропозицій:

Фонд Східна Європа

вул. Саксаганського 83, 3-й поверх

Київ, 01033 Україна

Запитання просимо надсилати виключно у письмовій формі на електронну адресу tender@radaprogram.org. Контактна особа – Сергій Чередніченко.

Додатки:

Просимо звернути увагу, що вищевказана закупівля є операцією, що підлягає звільненню від податку на додану вартість відповідно до підпункту 197.11 статті 197 Податкового кодексу України (операції з придбання товарів, робіт, послуг, що фінансуються за рахунок коштів міжнародної технічної допомоги). Відповідно із зазначеним, всі розрахунки проводитимуться за ціною «без ПДВ».

© Верховна Рада України 1994-2024
інформаційна підтримка — Анонси подій - Фонд Східна Європа оголошує конкурс на закупівлю мережевого обладнання та надання послуг з монтажу в межах розширення покриття бездротової мережі ВРУ -
програмно-технічна підтримка — Управління комп'ютеризованих систем

Окремі функції сайту працюють у тестовому режимі